Truffel boter
Omschrijving

Dankzij Giuliano Martinelli, een Italiaan die zijn financiële zekerheid opgaf en zijn passie voor truffels letterlijk achterna ging, hebben wij deze prachtige truffelboter met 5% bianchetto in ons assortiment. De bianchetto is een truffel die in maart op zijn best is en wordt daarom ook wel de maarttruffel genoemd. Hij is wat kleiner van formaat maar ruikt en smaakt net zo intens. De boter is heerlijk romig en zacht, wat heerlijk combineert met de truffel.

Gebruik: Op zijn simpelst is deze boter al heerlijk: smeer royaal op een stuk vers brood en geniet ervan. Wanneer je wat meer uit wil pakken, kan je deze boter ook gebruiken om bijvoorbeeld vlees mee op smaak te brengen. Zo kan je in een handomdraai een normale kalfsfilet omtoveren tot een bijzondere truffelkalfsfilet. Bak het vlees zoals je normaal ook zou doen. Voeg per 100 gram vlees ongeveer 10 gram truffelboter en 15 gram fontinakaas toe, zet het vuur uit en laat de kaas en boter smelten met de deksel op de pan. Een heerlijk feestmaal, smakeljik!

Bevat lactose.

Truffel boter

€ 7,99
Allergenen en ingrediënten
Melk
Ja
Nee
Ja